Teksöz ailesinin acı günü

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Sabah Özgürsoy Çelik, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay İl Başkan Vekili Mehmet Ali Yanmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi partilerin il temsilcileri, İlçe Belediye Başkan Adayları, STK Başkanları, Hatay’da yaşayan din ve mezheplerin kanaat önderleri, akraba ve sevenleri yoğun katılım göstererek Teksöz ailesini acısına ortak oldular.

Teksöz ailesinin acı günü


Antakya’nın köklü saygın ve sevilen ailelerinden teksöz ailesinin kıymetli büyüğü Hacı Nimet Teksöz dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Hatay esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve  Antakya Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz’ün anneleri olan merhume Hacı Nimet Teksöz’ün cenazesi  Hatay Büyükşehir Belediyesi mezarlık kompleksi öğle namazına müteakip  kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile kabristandaki defnedildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen cenaze törenine Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Sabah Özgürsoy Çelik, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay İl Başkan Vekili Mehmet Ali Yanmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi partilerin il temsilcileri, İlçe Belediye Başkan Adayları, STK Başkanları, Hatay’da yaşayan din ve mezheplerin kanaat önderleri, akraba ve sevenleri yoğun katılım göstererek Teksöz ailesini acısına ortak oldular.

Merhume Hacı Nimet Teksöz için  taziyenin  Fatih Caddesi’nde bulunan evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi. Hatay Meş’ale Gazetesi olarak merhume Hacı Nimet Teksöz’e Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.