TGC HER ZAMAN BASIN EMEKÇİLERİNİN YANINDA OLMUŞTUR

TGC HER ZAMAN BASIN EMEKÇİLERİNİN YANINDA OLMUŞTUR

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu ve beraberindeki üyeler Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ı ziyaret ettiler. Başkan İbrahim Naci Yapar’ın makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu’na Üyeler Yaser Çaparoğlu, Mithat Öztürk, Muhammet Ali Çayırcık, Talip Köleoğlu ve Abdullah Temizyürek eşlik ettiler.

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan Hatay’ın felaketin ilk gününden itibaren sahada görevlerini icra eden basın emekçileri adına Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a çiçek takdimi ve görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu :” Gazetecilik mesleğinin gelişmesini ve gazetecilerin haklarının korunmasını amaçlayan, Türkiye’nin en köklü gazeteci derneği olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilciliği olarak sizin karşınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz.  Kurulduğu günden beri bağımsız, bağlantısız gazetecilik anlayışıyla çalışmayı sürdüren ve her daim basın emekçilerinin yanında olmayı amaçlayan Türkiye Gazeteciler Cemiyet’i 6 şubat depremi sonrasında 11 ilde faaliyet gösteren basın emekçilerine Laptop, Fotoğraf Makinesi ve Cep telefonu gibi ekipmanları hızlı bir biçimde yetiştirerek sahada görev yapan personellerini görevlerini en iyi biçimde yerine getirebilmeleri adına çalışmalara imza atmıştır. Bizler de sorumlu gazeteciliğimizin bilinci ile görevimizi en iyi biçimde yapmak adına elimizden gelenin fazlasını yapma çabasında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda sizlerin de yaptığı çalışmaları yakından takip ederek kamuoyunu bilgilendirme anlamında üzerimize düşen görevleri yerine getirmekteyiz.” dedi. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Sayın Mithat Kalaycıoğlu ve gazeteciler cemiyeti yönetimini belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.