TUTAR: HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

TUTAR: HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Hatay Memur-Sen Başkanvekili Ve Bayındır Memur-Sen Şube Başkan Hüseyin Tutar İle Sağlık Sen Başkanı Mustafa Tekgüzel, Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Kavvasoğlu’nu ve Hastane Yeni Yönetimini ziyaret etti.

Halka Hizmet Hakka Hizmettir düsturu ile hizmet veren Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Kavvasoğlu’na teşekkür eden Tutar ve Tekgüzel, hastanenin faaliyetleri hakkında karşılıklı sohbet etti.

Hatay Memur-Sen Başkanvekili Ve Bayındır Memur-Sen Şube Başkan Hüseyin Tutar, “Defne Devlet Hastanesinde 3 hafta önce göreve başlayan ve bu 3 haftalık kısa sürede Hastanede 15 yataklı yeni bir yoğun bakım, 66 yataklı karma dahiliye servisi, Son teknoloji ile donatılmış Fizik Tedavi unitesi, Yatağa bağımlı hastalar için Evde Sağlık Hizmetleri, Günlük MR çekim sayılarını ortalama 80den 135 e çıkarma gibi hizmetleri aktif hale getiren Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Kavvasoğlu’nu ve Hastane Yeni Yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.