ÜCRETSİZ BERBERLİK VE GÜZELLİK EĞİTİM SEMİNERİ

ÜCRETSİZ BERBERLİK VE GÜZELLİK EĞİTİM SEMİNERİ

Organizasyonunu MYK Sınav değerlendiricisi Hatice Yılmaz ile Hatay Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası Başkanı Mahmut Ayrancı işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz semineri gerçekleştirildi.

Medeniyetlerin Başkenti ‘Hatay yeniden doğuyor’ sloganıyla Antakya’da bir otelde düzenlenen eğitim semineri organizasyonu il içi ve dışından gelen mesleği ilerletmek ve belgelemek isteyenler tarafından ilgi gördü. Seminere Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolgahan Demir, İskenderun Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Adana Kuaförler Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Kilis Berberler Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Maaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Berberler Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri katıldı.
Organizasyonunu MYK Sınav değerlendiricisi Hatice Yılmaz, Hatay Berber, Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası’yla beraber düzenledikleri eğitim semineriyle Berber, Kuaförler ve Güzellik uzmanlarıyla buluşma seminer organizasyonundaki amaçlarının yeniden Hatay’ın birlikte ve beraberliğini göstermek olduğunu söyledi.
Gün boyu süren eğitim seminerinde eğitmenler Birsen Camcı, Mustafa Altınay, Şirin Mercan, Serdar Yeşilyurt, Filiz Abdulganioğlu, Mehmet Harnuboğlu, Tülay Kılıçlar ve Cuma Karaahmetli kendi alanlarında mesleki bilgi, birikimlerini paylaştı. Seminer sonunda katılımcılara sertifikaları, katkı sunanlara da plaketleri verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.