KAYMAKAM UYGUR VE BAŞKAN SARI BAŞARILI SPORCULARI KABUL ETTİ

KAYMAKAM UYGUR VE BAŞKAN SARI BAŞARILI SPORCULARI KABUL ETTİ

Ankara’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında; 2 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği, 2 Türkiye Üçüncülüğüne imza atarak, toplamda 5 madalya kazanan Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi Spor Kulübü Wushu Takımı Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’u makamında ziyaret etti. Genç sporcularla yakından ilgilenen Kaymakam Uygur, elde ettikleri başarıdan ötürü hepsini tebrik etti.

Altınözü Kaymakamlığı olarak, her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Kaymakam Uygur, genç sporculara bundan sonraki yarışmalarda başarılar diledi.Daha sonra Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret eden sporcular, desteklerinden ötürü Başkan Sarı’ya teşekkür ettiler. Başkan Sarı, “Başkent Ankara’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonasında; 2 Türkiye Birinciliği, 1 Türkiye İkinciliği ve 2 Türkiye Üçüncülüğüne imza atarak, toplamda 5 madalya kazanan Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi Spor Kulübü Wushu Takımımızı misafir ettik. 19 Şubat’ta Antalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcularımızı tebrik ediyor, büyük emek harcayan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre ve antrenörlerimize teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.ALTINÖZÜ’NÜN GURURU OLDULAR Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü Wushu Takımı sporcularından Ferhat Korkmaz, Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu tarafından Ankara’da yapılan Budokairo, Kyokushin, Ashihara Türkiye Şampiyonası Ümitler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştu. 15-19 Ocak tarihleri arasında Ankara’da yapılan Kyokushın Ashıhara Türkiye Şampiyonasında Bedia Sürgit, Yakup Sürgit, Ferhat Korkmaz, Ahmet Korkmaz, Retip Korkmaz, Mustafa Güler, Dilan Korkmaz, Emine Korkmaz, Zehra Gül Karaca, Gülenay Günay, Gamze Kaplan, Melek Nur Nalbant, Şeyime Nur Kurt ve Göknur Yuvarlak, Şubat ayında Antalya’da yapılacak olan Avrupa Ashıhara Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştı.                                                         Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.