USTA SANATÇILAR KARMA RESİM VE HEYKEL SERGİSİNDE BULUŞTULAR

USTA SANATÇILAR KARMA RESİM VE HEYKEL SERGİSİNDE BULUŞTULAR

Bölgemizin başarılı ressamlarından olmasının yanında Türkiye’nin başarılı ressamları arasında yer alan Ressam Selmani Baki Kocaispir’in öncülüğünde Adana’da açılan “Art sentez” Karma Resim ve Heykel Sergisi sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Dr.Gökhan Gündoğdu Müzesi Salon 2’de yer alan serginin açılış programına  Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir , Gündoğdu Vakfı ve Gündoğdu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Adanalı Ressam ve Heykeltraşların eserlerinin yer aldığı “Art sentez” Karma Resim ve Heykel Sergisinde yer alan tüm eserler sanatseverlerden tam not aldı.Sergi 5 Nisan tarihine kadar gezilebilecek.

Sergiyi büyük bir hayranlık ile izlediğini belirten Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir açıklamasında:”Art Sentez Karma Resim ve Heykel Sergisi’ni ziyaret ederek birbirinden değerli sanat eserlerini inceledik.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Adana’mızda hayata geçireceğimiz projelerimizden Adana Modern Kültür ve Sanat Kongre Merkezimiz de bu tür etkinliklere ev sahipliği yapacak ve sanatseverleri bir araya getirecek bir mekan olacak.

Sanatı ve kültürü ön planda tutarak Adana’mızı daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Gündoğdu Vakfı ve Gündoğdu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu açıklamasında:”Müzemizdeki yeni sergi açılışımız çok güzel oldu.emeği geçen tüm sanatçı kardeşlerime teşekkür ederim.Her zaman yürekten destekçimiz Fatih başkanın sergi açılışına katılımı beni ve tüm sanatçı dostlarımı mutlu etti.Başkanımızın verdiği Adana’ya yeni yapılacak tam kapsamlı Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi projesi haberine de kendi adıma çok sevindim.Adana’nın bu kültür tesisine çok ihtiyacı var.Hep birlikte nice sanat dolu yıllara..”ifadelerini kullandı.

Muhteşem bir karma sergide birbirinden değerli sanatçı dostları ile bir arada olmaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Ressam Selmani Baki Kocaispir açıklamasında:” Serginin ilk gününden sanatseverlerin göstermiş olduğu yoğun ilgi “Art sentez” Karma Resim ve Heykel Sergisinin başarısını gözler önüne serdi adeta.Sergimize gösterilen yoğun ilgi ve aynı zamanda Sanatın ve sanatçının dostu isimler  Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile sergimize ev sahipliği yapan Gündoğdu Vakfı ve Gündoğdu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun açılış programında bulunmaları tüm sanatçı dostlarımı mutlu etmiştir.Sergimizde eserleri olan kıymetli sanatçılarımız ile serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor,5 Nisan tarihine kadar açık olacak sergimize tüm sanat severleri bekliyoruz.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.