VALİ DOĞAN, AB DELEGASYONU’NU KABUL ETTİ

VALİ DOĞAN, AB DELEGASYONU’NU KABUL ETTİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ’u ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, “Hoş geldiniz, sizleri tekrar kardeşliğin ve hoşgörünün şehri, kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.” dedi.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ise “Sayın Valimizle Hatay’da tekrardan bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Suriye’deki savaş mağduru insanlara insani yardımların gönderildiği Cilvegözü Sınır Kapısının, Hatay’da olması sebebiyle bizim için önemli bir şehir ve bundan dolayı tekrardan buradayız.” ifadelerinde bulunarak yoğun programları içerisinde kendilerine zaman ayırdığı için Vali Doğan’ a teşekkür etti.Ziyarete, Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Devrim Öztürk’te eşlik etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.