GÖNÜLLERDE TAHT KURAN BAŞKAN

GÖNÜLLERDE TAHT KURAN BAŞKAN

Göreve geldiği günden bu yana Antakya için gecesini gündüzüne katan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, esnafları biran olsun bile yalnız bırakmıyor.  Zamanın önemli bir kısmını vatandaşlara ayıran Başkan Yılmaz, esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını ve taleplerini yerinde dinleyerek, yerinde çözüm üretmeye devam ediyor.

Ekonominin temel taşı olan esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnaflarla sohbet ederek ilçenin ve mahallelerin sorunları hakkında istişarede bulundu. Mahallelerin gözü kulağı olan esnaflarla her daim iç içe olan ve halka yakın başkanlık anlayışıyla gönüllerde taht kuran Başkan Yılmaz, Fırıncılar Odası Başkanı Nasır Bucak,Şabanoğlu Fırını Niyazi Ezdeşir ve Hacı Kürüş esnafıyla hasbihalde bulundu.

YILMAZ:  ESNAFLARA MAHALLELERDEKİ PROJELERİ ANLATTI

Geçmişte esnaf odası başkanlığı da yapmış olan ve esnafın durumunu iyi bilen Başkan Yılmaz, sorunlarını dinlediği esnaflara mahallelerdeki projeleri anlattı. Esnafın da fikirlerini dinleyen Başkan Yılmaz, tüm esnaflara bol kazançlar diledi.

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Bugün Fırıncılar Odası Başkanı Nasır Bucak, Şabanoğlu Fırını Niyazi Ezdeşir ve Hacı Kürüş esnafıyla hasbihalde bulunduk. Esnafımız her daim başımızın tacıdır. Bugün değerli esnafımızı ziyaret ettik. Mahallelerimizin gözü kulağı olan esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.