VALİ DOĞAN’DAN A.HATAYSPOR’A DESTEK

VALİ DOĞAN’DAN A.HATAYSPOR’A DESTEK

Hatay Valisi Rahmi Doğan Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izleyerek Atakaş Hatayspor’a destek verdi.

Süper Lig’in 23. Haftasında Antakya Atatürk Stadyumunda oynanan ve 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile tamamlanan müsabaka sonrası konuşan Vali Doğan, “Atakaş Hatayspor oynamış olduğu etkili futbolla Süper Lig’e renk getirdi ve ilimizi Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil ediyor. Bugün de Fenerbahçe karşısında etkili bir oyun ortaya koydu fakat skora yansıtamadı. Ben teknik ekibi ve futbolcularımızı bugün ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Sayın Ali Koç’u, yönetim kurulu üyelerini ve Fenerbahçe futbol takımını da ilimizde misafir etmekten mutluluk duyduk. Fenerbahçe’yi de almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile birlikte takip eden Vali Doğan’a, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atakaş Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ve İş İnsanı Erol Bilecik eşlik etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.