VALİ MASATLI’DAN İSTİHDAMA TAM DESTEK

VALİ MASATLI’DAN İSTİHDAMA TAM DESTEK

Hatay’ı ayağa kaldırma çalışmalarını sürdüren Vali Mustafa Masatlı, bir yandan da istihdam ve üretim yapan işletmelere ziyaret gerçekleştiriyor.

Hatay’ın 15 ilçesinde enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra inşa çalışmaları da sürerken Vali Masatlı, son olarak Hatay’ın dev işletmecilerinden iş dünyasının saygın ve hayırsever iş insanı Recep Atakaş’ı ziyaret etti. Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Vali Masatlı, hayırsever işadamı Atakaş’la bir süre sohbet etti ve tesisleri gezdi. Ziyarette Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Atakaş da bulundu.

MASATLI: HATAY SİZLER SAYESİNDE GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR

Atakaş Şirketler Grubu’nun ülkemizin demir çelik, kömür ve liman işletmeciliğinde çok önemli bir yeri olduğuna işaret eden Vali Masatlı, ülkemizin Recep Atakaş gibi yatırımcı ve değerli iş insanları sayesinde geleceğe umutla baktığına vurgu yaptı. Nazik ziyaretinden dolayı Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkür eden hayırsever iş insanı Recep Atakaş da, ilimizin gelişmesi ve ayağa kalkabilmesi adına çalışmalarında başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.