VEKİL ÇİRKİN’DEN HATAY İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI

VEKİL ÇİRKİN’DEN HATAY İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya, milletvekillerine, belediye başkanlarına, basın mensuplarına ve STK’lara Hatay için birlik çağrısı yaptı.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un AFAD toplantı salonunda gerçekleştirdiği toplantıya katılarak Hatay’ın geleceği adına fikirlerini sunan Milletvekili Çirkin, toplantıdaki birlik beraberliğin Hatay adına çok önemli olduğunu, Hatay’ın kalkınması adına aynı birlikteliğin bir kez daha gerçekleşmesi önerisini sundu. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya, Hatay milletvekillerine, belediye başkanlarına, basın mensuplarına ve STK temsilcilerine çağrı yaparak tüm kesimlerin katılacağı bir toplantı düzenlenmesini, bu toplantıda Hatay’ın kalkınması için fikirlerin sunulmasını isteyen Çirkin, toplantıdan alınacak kararların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlıklara sunulması gerektiğini ifade eden Çirkin’in çağrısı Hatay kamuoyundan tam destek gördü.

“HATAY’IN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR”

REKLAM ALANI

Milletvekili Çirkin, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamasında; “Dün maliye bakan yardımcısı Sayın Abdullah Erdem CANTİMUR, iktidar ve muhalefetin milletvekilleri, Sayın BŞB Mehmet Öntürk, bir kısım STK Başkanları ile valilik gözetiminde “mücbir sebep“ ile ilgili toplandık. Toplantı çok verimli geçti. İktidar ve muhalefetin tüm vekilleri birlik oldu. Hepsi çok değerli konuşmalar yaptılar. Bu Hatay için çok güzel bir tavır oldu. STK temsilcileri de çok kıymetli katkılar sundular. Sayın Bakan da çok olgun bir yönetim gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Mücbir Sebep konusu da muhtemelen halloldu diye düşünüyorum. Tabi ki son kararı Sayın Mehmet Şimşek verecek. Şimdi sıra geldi Hatay’ın diğer sorunlarına. Evet hükümet hizmetlerine bir diyecek yok, gayet güzel gidiyor. Hatay’ı yeniden imar ediyorlar. Ancak ekonomi başta olmak üzere, diğer sorunlar devam ediyor. Hatay’ın kalkınması gerekiyor, yani imar sorunu çözülüyor ama kalkınma bir sorun olarak orta yerde duruyor. Bunun için teşvikler, faizsiz krediler gerekiyor. İş dünyası kalkınmalı, onlar da Hatay’ı kalkındırmalı. Şimdi buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Sayın Valimiz aynı grubu içinde iş dünyasından temsilciler de olmak üzere yeniden toplasın. Toplantıya basın cemiyetleri de temsilci versin. Çünkü onlar halkın nabzını çok güzel tutuyorlar. Milletvekillerinin bu birliği çok katkı sunacaktır

Bu toplantı isterse 24 saat sürsün. Oradan bir eylem planı çıkaralım. Bu planla başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili tüm bakanlıklara gidip eylem planını arz edelim. Uygun görülürse toplantı meclis açılmadan yapılsın. Tüm kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.