YAĞMUR HAZIRLIKSIZ YAKALADI

İlkbahar aylarının girmesiyle birlikte son yağmurlar da Antakya’da etkili olmaya başladı.

YAĞMUR HAZIRLIKSIZ YAKALADI

İlkbahar aylarının girmesiyle birlikte son yağmurlar da Antakya’da etkili olmaya başladı. Uzmanların uyarılarına rağmen bir an açık havaya aldanan vatandaşlar şemsiyesiz sokağa çıkınca aniden bastıran yağmurlar karşısında çaresiz kaldı.Vatandaşların özellikle açık havaya aldanıp çarşıya çıktıkları saatlerde bastıran yağmur kısa süreli de olsa yoğun yağarak hem trafikte hem de yayalarda sorunlara neden oldu. Özellikle aniden bastıran yağmur trafikte birçok kazaya sebep olurken, vatandaşlarında gün içindeki çarşı gezintilerini olumsuz yönde etkiledi.

ACIK HAVAYA ALDANDIK

Günlerdir seyreden ve haftasonu da kısmen açık geçen hava da hafta başıyla birlikte artan yağmur vatandaşları etkilerken vatandaşlar “açık havaya aldandık. Çarşıda işlerimizi görmek, alışveriş yapmak için gezinirken bir anda yağmur bastırdı. Bunlar son yağmurlar. Bereket sayılır. Yaz mevsiminde zaten yeterince terleyeceğiz. Şimdide ıslanmış olalım.” Diyerek durumu esprili bir dille anlattılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.