YALÇIN: 82 BAŞVURUDAN 24’Ü TAMAMLANDI

YALÇIN: 82 BAŞVURUDAN 24’Ü TAMAMLANDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yerinde Dönüşüm Proje Evlerinde incelemelerde bulundu. Yalçın: “Belediyemize şu ana kadar yapılan 82 başvurudan 24’ü tamamlandı.” dedi.

YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Yerinde Dönüşüm Proje Evlerinde Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz. İlçemizde depremzede hak sahibi vatandaşlarımızın yerinde dönüşüm ile çelik evlerini yapmaya devam ediyoruz. Çandır, Karaköse ve Gürışık mahallelerimizde yapımı tamamlanacak olan evler kısa zamanda teslim edilecektir. Belediyemize şu ana kadar yapılan 82 başvurudan 24’ü tamamlandı.

REKLAM ALANI

SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ

Tüm hak sahibi vatandaşlarımızın evlerini yapmaya devam edeceğiz. Bizlere bu kolaylığı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre Ve Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakanımız Sn.Murat Kurum’a sonsuz şükranlarımızı sunarız.” dedi. Haber Merkez

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.