DİPLOMAYI BABASINDAN ALDI

DİPLOMAYI BABASINDAN ALDI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, mezun kızına diplomasını kendisi verdi.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasına bir gün kala, okullarda mezuniyet törenleri yapılıyor. Mezuniyet heyecanı yaşanan okullardan biri de Antakya Nihal Turgut Anlar Anadolu Öğretmenler Lisesi oldu. Ancak okuldaki törende ilginç bir de gelişme yaşandı. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, bu okulda okuyan ve mezun olan kızının mutluluğuna eşlik etti ve diplomasını kendisi verdi.13 Haziran Pazartesi günü, Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, törende yaptığı konuşmada, “Ben, bu gençlerimizi hayata hazırlayan, başta Okul Müdürü Cemal Gülistan olmak üzere, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, sizleri bundan sonraki hayatınızda, akademik başarılar yanında toplumda saygın bir yer edinmiş iyi insanlar olarak görmek bizleri mutlu edecektir. Toplumumuzun zeki insanlara değil, iyi insanlara ihtiyacı var. İleriki hayatınızda hangi işi yaparsanız yapın, ama en iyisini yapın. Sizlere sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu uzun bir hayat diliyorum. Yolunuz da bahtınız da açık olsun” dedi.

Daha sonra Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve okul idarecileri tarafından tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından, öğrenciler tarafından kepler havaya fırlatıldı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.