DEFNE AK KADINLAR SAHADA 

DEFNE AK KADINLAR SAHADA 

AK Parti Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Gül, AK Parti’nin oylarını en çok arttırdığı ilçelerin başında gelen Defne’de sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Deneyimli ve AK Parti gönüllüsü ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdüren Başkan Gül, Defneli kadınların kapılarını tek tek çalarak tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor. ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediliyor.

“BU KUTLU GÖNÜL YOLCULUĞU, İLELEBET SÜRECEK”

AK Kadınların masada, sahada yoğun bir tempoda çalışma sürdürdüklerini belirten AK Parti Defne Kadın Kolları Başkanı Esen Gül, “Her kapıyı çalmak, her gönüle girmek için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı değerlendirdik. 2024 seçimlerine giderken 100 yıllık bir geçmişin 5’te 1’ine milletle gönül gönüle vererek nice zaferler sığdırdık. Bugüne kadar ülkemize kattığımız kazanımlar, sadece 2023’ün değil aynı zamanda 2071’in de taahhüdüdür. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meşalesini yaktığı, milletimizin bağrına basarak büyüttüğü bu kutlu gönül yolculuğu, ilelebet sürecek.” ifadelerinde bulundu. 2024 yerel seçimleri çalışmaları kapsamında çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Başkan Gül; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu zorlu yolculukta Türkiye sevdamızla çalışıyoruz.” dedi. ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları kapsamında da ilçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiklerini belirten Gül, ziyaretlerde memnuniyetle karşılandıklarını ifade etti. Defne’ye AK Parti mührünü vurmaya hazırlandıklarını kaydeden Gül, çalışmalara durmaksızın devam edeceklerini de sözlerine ekledi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.