YALÇIN’DAN VATANDAŞLARA DOĞALGAZ BİLGİLENDİRMESİ    

YALÇIN’DAN VATANDAŞLARA DOĞALGAZ BİLGİLENDİRMESİ    

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın tarafından ilçeye kazandırılan doğalgaz hizmeti ile ilgili vatandaşlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yayladağı Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN YALÇIN’DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, projenin ilçeye hayırlı olması temennilerini ileterek emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Yalçın açıklamasında, “Doğalgaz Bilgilendirme Toplantısını Gerçekleştirdik. AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Doğan Gürlen, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Cemil Ceylan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, ODA ve STK Başkanları, Apartman Yöneticileri ve Müstakil Ev Sahiplerini Belediyemize davet ederek Doğalgaz tanıtım, bağlantı, kurulum ve kullanım bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik. Aksa Gaz yetkilileri ve Akredite firmaları ile bağlantı sürecine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar’a teşekkürlerimizi sunarız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.