Meşale Gazetesi

YAYLADAĞI BELEDİYESİ, ARAÇ VE TEMİZLİK FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

YAYLADAĞI BELEDİYESİ, ARAÇ VE TEMİZLİK FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yayladağı Belediyesi’ne 1 adet çöp temizlik kamyonu hibe desteğinde bulundu.Bakanlık tarafından Yayladağı Belediyesi’ne hibe edilen çöp temizlik kamyonu Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a teslim edildi.

HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR YAYLADAĞI İÇİN

Daha temiz bir Yayladağı için çalıştıklarını ve makine İkmal temizlik filolarını güçlendiklerini ifade eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın: “Her Şey Daha Temiz Bir Yayladağı Belediyesi İçin” dedi.

Başkan Yalçın konuşmasının devamında; “Makine ikmal envanterine 1 adet Çöp Temizlik Kamyonu daha kattık. Göreve geldiğimiz günden itibaren araç envanterimize kattığımız toplam 3 adet Çöp Temizlik Kamyonu, 1 adet 23 tonluk Ekskavatör ve 710 adet Çöp Konteyneri ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Öte yandan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen araç ve ekipmanlarla birlikte Yayladağı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait araç filosu güç kazandı.Halihazırda 10 çöp kamyonu,3 kamyonet,4 kepçe, 1 adet ekskavatör 60 kişilik personelle Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.