YAYLADAĞI BİSİKLETÇİLERİ AĞIRLADI

YAYLADAĞI BİSİKLETÇİLERİ AĞIRLADI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye turizm alanında kazandırdığı yatırımların meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Başkan Yalçın, öncülüğünde yeniden yapılandırılan ve yolları genişletilen Yayladağı, İskenderun ve Kahramanmaraş’tan gelen bisikletçileri ağırladı. İlçede kamp yapan ve hep birlikte yemek yiyen heyet, Devrent Sosyal tesislerinde konakladı. Maraş’tan Hatay’a gönül bağı projesi kapsamında 50’den fazla bisikletçinin geldiği Yayladağı’nda turist hareketliliği esnafları da memnun etti.

YALÇIN: MİSAFİRLERİMİZİ İLÇEMİZDE AĞIRLADIK

REKLAM ALANI

Konukları ilçede ağırlamaktan memnun olduklarını kaydeden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “İskenderun ve Kahramanmaraş’tan gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırladık. İskenderun Yayladağılar Derneği’nin koordinesinde, belediyemiz destekleriyle yapılan “Maraş’tan Hatay’a Gönül Bağı” projesi kapsamında, ilçe merkezinden Devrent Sosyal Tesislerimize kadar çocuklarımız pedal çevirdi. Yöresel yemeklerimizin ikram edildiği program, kamp alanında yapılan şiir ve türkü etkinliğiyle devam etti. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.