YAYMAN: ALTINÖZÜ’NDE DEPREMİN YARALARINI SARACAĞIZ

YAYMAN: ALTINÖZÜ’NDE DEPREMİN YARALARINI SARACAĞIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Altınözü’nde depremin yaralarını saracaklarını belirtti.

Altınözü Zeytin Cafe’de Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AFAD Hatay İl Müdürü İhsan Körpeş, DSİ Hatay İl Müdürü Aykut Tarhan, Hatay Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İsmail Ceylan, Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre, mahalle muhtarları ve Altınözü’nde görevli kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda katılımcıları dinleyen Yayman, ilçede yapılacak çalışmaları da aktardı.

YAYMAN: ALTINÖZÜ’MÜZÜ DAHA GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, depremden diğer ilçelere göre daha az hasar alan ve yoğun göçe uğrayan Altınözü’nde nüfus artışına uygun çözümleri üreterek ilçedeki sorunları ortadan kaldırmaya devam ettiklerini kaydeden Yayman, vatandaş odaklı olarak hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti. AK Parti’nin hizmet aşkıyla hareket eden neferleri olarak AK Parti’ye rekor destek veren Altınözü ilçesine çok sayıda eser kazandırdıklarını kaydeden Yayman, vatandaşların istifadesine sunulmak üzere çok sayıda projenin de hazır olduğunu belirti. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Yayman, “Altınözü’müzün gelişiminin hızlanması için işsizlik problemini son erdirecek olan Süt OSB tesisini yakında hayata geçireceğiz. Altınözü’müzün deprem sürecinde oluşan yaralarını sarmak için köy konaklarımız ve TOKİ eliyle yapılan konutlarımız çok yakında vatandaşlara teslim edilmeye başlanacak. Kentimizde yolları, sulama projelerini hayata geçiriyor, Altınözü’nü dünya kenti yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı için Altınözü’müzün değişimi ve dönüşümünü hızlandıracağız. İlçe merkezimizden başlayarak ilçemizi Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında bölgenin yıldızı yapmak için adımlar atmaya devam ediyoruz. Projelerimize tam destek veren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederim” dedi.

SARI: ALTINÖZÜ GELİŞİYOR, GÜZELLEŞİYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçenin projelerinin konuşulduğu toplantıya katılanlara teşekkür etti. Altınözü’nün güzelleşmesi için katkı sunan herkese şükranlarını ileten Başkan Sarı, “Yapımı devam eden hizmetler, sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Altınözü’müzün kapıları tüm vatandaşlarımıza açıktır. Devletimizin tüm imkanları deprem bölgesinde ve Altınözü’ndedir. Devletimizin gücü herkese yardım etmeye yeter. Biz kendi imkanlarımız ile Altınözü’nü güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın bakanlarımıza, sayın milletvekilimiz Hüseyin Yayman başta olmak üzere Hatay Milletvekillerimize, toplantımıza katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Sayın İsmail Ceylan, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürümüz Sayın Ali İhsan Körpeş, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Hüsnü Işıkgör, DSİ 63.Şube Müdürümüz Sayın Aykut Tarhan, muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, teşkilat üyelerimiz, STK temsilcilerimiz ve kanaat önderlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Milletvekili Yayman ve Başkan Rıfat Sarı, katılımcıların sorularını cevapladı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.