YELOĞLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A HATAY’IN SORUNLARINI İLETTİ

YELOĞLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A HATAY’IN SORUNLARINI İLETTİ

Partisinin genel merkezinde gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’na söz veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’a dair talepleri dikkatle dinledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara’da, Partisinin 81 İl Başkanı, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarıyla gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda ilginç bir gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken, toplantıya katılan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu parmak kaldırarak söz istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz verdiği Yeloğlu, Hatay’ın Deprem Mastır Planı’nın hızlandırılarak tamamlanmasını ve Antakya-İskenderun otoyolu projelendirilmesinin de bir an önce tamamlanarak yapım safhasına geçilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İl Başkanı Yeloğlu’nun 81 İl Başkanı içinde söz alarak ilimizin 2 önemli sorunu için çözüm istemesini dikkatle dinledi ve başını eğmek suretiyle, konuya çözüm getirileceği mesajını verdi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.