YEŞİLDAL: HATAY’I BAŞTAN İMAR EDİYORUZ

YEŞİLDAL: HATAY’I BAŞTAN İMAR EDİYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, yıkıcı depremlerin ardından Hatay’ın yeniden inşası sürecinde dört koldan çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. Belirlenen rezerv alanlara kalıcı konut inşaatlarının sürdüğünü belirten Yeşildal, ayrıca İskenderun’da1, Antakya’da 2 adet hastanenin inşa çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti. Defne Hastanesi’ni 40 gün gibi rekor bir sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Yeşildal açıklamasında, “Kalıcı konutları rezerv alanlarına hızla inşa ediyoruz, imar planlarına çalışıyoruz, tarihi ve kültürel dokuyu ayağa kaldırıyoruz. Defne hastanesini açtık, Hatay Eğitim Araştırma Hastanesini bitiriyoruz. İskenderun hastanesini açıyoruz, Şehir hastanemizin projesi bitiyor” ifadelerini kullandı.

HATAYLILARDAN YEŞİLDAL’A TEŞEKKÜR

AK Parti’nin ak saçlı milletvekili Av. Adem Yeşildal’ın TBMM mesaisinin ardından soluğu Hatay’da alarak Hatay’ı karış karış gezdiğini belirten vatandaşlar, çalışmalardan oldukça memnun kaldıklarını belirtiler. Sağlık alanında AK Parti’nin devriminin sürdüğünü ifade eden vatandaşlar, “Tüm vatandaşlara eşit sağlık hizmeti programı ile milyonlarca vatandaş rahat nefes aldı ve istediği doktoru seçme özgürlüğü kazandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.