YEŞİLDAL, TEK BAŞINA ORDU GİBİ

YEŞİLDAL, TEK BAŞINA ORDU GİBİ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ın dört bir köşesini dolaşarak Cumhur ittifakının zaferi için yoğun mesai harcıyor. Hatay’da devam eden inşaatları da yerinde inceleyen, vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Yeşildal, iftar ve sahurda vatandaşların hanelerine konuk olarak da farkını ortaya koydu. Yeşildal, son olarak Avsuyu Mahalle Başkanı İnayet Güngörmüş ve Kanaat önderleriyle birlikte geçmiş dönem Avsuyu Belde Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u, Cumhur ittifakı Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar ve Kanaat önderleri ile birlikte, Avsuyu mahallesinde faaliyet gösteren iş insanı Mehmet Benek’i, Bişkiner ve Günen ailelerinin büyüklerini ziyaret etti.

HEDEF ANTAKYA’DA ZAFER KAZANMAK

Milletvekili Yeşildal, Antakya’da zafer kazanmak için toplumun tüm kesimlerini bir araya getir meyi hedeflediklerini söyleyerek şu açıklamada bulundu; “AK Partimizin Antakya İçin Gerçek Belediyecilik anlayışı ile Antakya’mızı birlikte inşa edip ayağa kaldıracağız. Hemşehrilerimize yerel hizmetlerini en iyisini Gerçek Belediyecilik ile yapmaya kararlıyız. Samimiyet, Birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart zaferine adım adım ilerliyoruz.”Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.