YEŞİLDAL’IN HEDEFİ HBB’Yİ CUMHUR’A KAZANDIRMAK

YEŞİLDAL’IN HEDEFİ HBB’Yİ CUMHUR’A KAZANDIRMAK

Cumhur İttifakı’nın ak saçlı lideri AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı Cumhur İttifakı saflarına katmak için mesaisini aralıksız olarak sürdürüyor.

Bir yandan ardı ardına felaketlere uğrayan Hatay’da yaraların sarılmasını sağlayan Yeşildal, bir yandan da kendisine verilen ağabeylik görevi gereği Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhur İttifakı saflarına katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyaset hayatının en yoğun günlerini yaşayan Yeşildal’ın aklı fikri Hatay’ın en kısa sürede ayağa kaldırılmasında.

HER ŞEY HATAY İÇİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel önem verdiği ve mutlaka kazanılmasını istediği Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni alarak kenti hizmetlerle daha hızlı buluşturma hedefinde olan Milletvekili Yeşildal, her daim dile getirdiği yerel yönetimleri merkezi yönetim ile tek çatı altında buluşturma hedefi doğrultusunda Hatay için ince eleyip sık dokuyor.

HATAY’IN YARALARI SARILMAYA DEVAM EDİYOR

Bir yandan depremin enkazının kaldırılması, enkazı kalkan bölgelerde inşa çalışmaları sürerken, diğer yandan sahil bandında ise sel enkazının kaldırılması çalışmalarına adım adım eşlik eden Yeşildal, mesaisinin önemli bölümünü de afetlerin yaralarını sarmaya harcıyor. 15 ilçede süren TOKİ inşaatlarını adım adım takip ederek kamuoyunu bilgilendiren Yeşildal, İskenderun’da da kriz masasına başkanlık etti. Yeşildal çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında; “Kaymakamımız, Cumhur İttifakı Milletvekillerimiz, İl Başkanımız Belediye Başkanımız ve AFAD yetkilileri ile; deprem sonrası sahilde oluşan çöküntü nedeniyle Sahil kenarına yapılması planlanan tahkimat projesini yerinde inceledik.

Hatay’ımızın her ilçesini yeniden ihya ve inşası için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Hatay’da süren konut, hastane, kamu binaları inşaatlarının yanı sıra seçim çalışmalarını da dört koldan sürdüren Milletvekili Yeşildal, Hatay ayağa kalkana dek durmak yok yola devam düsturu ile çalışmalarına devam ediyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.