YOL-SUZ-LUK   

YOL-SUZ-LUK   

Hatay’ın en büyük sorunlarından biri olan yol sorunu Dörtyol, Erzin, Payas, Arsuz ve İskenderun’da vatandaşların canını yakmaya devam ediyor.

Sahil bandı ilçelerinde düzgün olan yol sayısı bir elin parmaklarını geçmezken, belediyeler bütçeyi sosyal projelere har vurup harman vururken, vatandaş ise kazandığı 3 kuruşu sanayide veya yedek parçacıda harcıyor. Şehrin gitgide büyümesinden dolayı araç kullanımının arttığı Hatay’ın Dörtyol, Erzin, Payas, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde düzensiz yolların araçlara zarar vermesinden dolayı büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlar, belediyelere çağrıda bulunarak düzensiz olan yolların bir an önce düzeltilmesini istediler.

“ÇUKURLAR BİZİM DEĞİL, BELEDİYENİN AYIBI”

Hatay’da tüm mahallelerin bozuk yollardan dolayı toz duman içinde olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Millet olarak çok rahatsızız. Bundan dolayı hastalanıyoruz. Hizmet istiyoruz ve bu yolların yapılmasını istiyoruz. Esnaflar olarak perişan haldeyiz. Yollar köstebek yuvasına dönmüş çukur ve tozdan dolayı doğru dürüst kimse geçemiyor. Bu yollar ne kadar erken yapılsa o kadar iyidir. Yıllardır yollar bozuk halden ve böyle bırakıldı. Köy yollarını geçmiş! Kim yapacaksa bir an önce yapsın. Tek isteğimiz bu yolların yapılmasıdır” dediler.Kent genelindeki yolların bir an önce yapılmasını isteyen vatandaşlar, mevcut yolların Hatay’a yakışmadığını belirterek, çukurlu yolların ayıbının belediyelere ait olduğunu belirterek, bu ayıbın giderilmesi gerektiğini belirttiler.Haber:Kazım ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.