15 TEMMUZ RUHU, DİMDİK AYAKTA

15 TEMMUZ RUHU, DİMDİK AYAKTA

Antakya Belediyesi ev sahipliğinde 15 Temmuz hain FETÖ darbesinin yıldönümünde milletimizin bağımsızlık ruhu, Antakya’da bir kez daha canlandı.

Antakya Belediyesi 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda Milli Birlik ve Dayanışma Günü programı düzenlendi. Alanı dolduran binlerce vatandaş ellerinde ay-yıldızlı bayraklarla Türkiye’nin geçilmez olduğunu dosta düşmana bir kez daha yüksek sesle haykırdı.

Programa Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Vali Yardımcıları, Hatay İl Emniyet Müdürü, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,

Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı Metin Yeşilkaya, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PROGRAM İSTİKLAL MARŞI’NIN OKUNMASIYLA BAŞLADI
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol üyeleri konuşmalarını gerçekleştirerek alanı dolduran binlerce Hataylı vatandaşı selamladı.

Ardından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı dinlendi. Sahneye çıkan Antakya Medeniyetler Korosu üyeleri, 15 Temmuz’u anlatan şarkıları seslendirdi. Program protokolün halkı selamlaması ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.