ANTAKYA ÜLKÜ OCAĞINDA GÖREV TESLİMİ

ANTAKYA ÜLKÜ OCAĞINDA GÖREV TESLİMİ

Ülkü Ocakları Genel Merkez Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın  tensip ve talimatlarıyla kurulduğu günden bu yana Antakya Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Mehmet Soyalan görevi Hasan Bayır’a devretti.Antakya Ülkü Ocaklarında gerçekleşen devir teslim töreni Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemler ile yapılırken tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.Törene Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Hayri Şahin, TÜRK Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solgun ,Ülkücüler ve Asenalar katıldı. Hasan Bayır Türk Bayrağı’na sarılı Kuran-ı Kerim’i öperek başkanlık görevini teslim aldı.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı yaptığı konuşmasında : “Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensip ve talimatlarıyla Antakya ilçe ocağımızda devir teslim yapıp Hasan Bayır’a ocağımızı teslim ettik,Rabbim yardımcısı olsun.Bu şanlı bayrağı bu güne kadar layıkıyla taşıyan Mehmet Soyalan’a emeklerinden dolayı teşekkür ederim.Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Gururdu, şandı, şerefti…

Başkanlık görevini devreden Mehmet Soyalan Gururdu, şandı, şerefti diyerek başladığı konuşmasında:”24 Nisan 2019 tarihinde Antakya Ülkü Ocakları kurulma kararı alınmış ve görev tarafıma tevdi edilmişti. O tarihten bu güne kadar Başkanlığını yapmış olduğum Antakya Ülkü Ocakları’nı bugün yapılan devir teslim ile kardeşim, ülküdaşım Hasan Bayır’a devretmiş bulunmaktayım.

Mevkiler, makamlar geçicidir. Ortaokul yaşlarımdan bu yaşıma kadar teşkilatın her kademesinde Allah rızası için “Ülkücü Olabilmek” uğruna emdiğim sütün hakkını vermeye çalıştım. Yola çıkarken  “Rehberimiz Kuran, Hedefimiz Turan, Namusumuz Albayrak Olsun!” şeklindeki yeminimize yakışır halde bayrağı lekelemeden, şerefimizi ayaklar altına aldırmadan bugün görevimizi bayrağı daha yukarıya taşıyacağına inandığım kardeşim, ülküdaşım Hasan Bayır’a devrettim.

Bu süreçte bizlere inanan güvenen, evladını emanet eden, destek olan, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde, Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım’ ın emrinde davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ve şimdi ilk teşkilatım olan Nihal Turgut Anlar Anadolu Öğretmen Lisesi’nin hazırlık sınıfındaki bir neferi edasınca teşkilatımın emir ve görüşlerini daima hazır bir şekilde beklemekteyim.”dedi.

Ülkü Ocakları Genel Merkez Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın  tensip ve talimatlarıyla Antakya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanmanın gururunu yaşadığını ifade eden yeni başkan Hasan Bayır,Güzel işler yapmak adına var gücü ile çalışacağının altını çizerek kendisini bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Genel Merkez Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a sonsuz şükranlarını sundu.Başkan Bayır ayrıca geçen dönem vermiş olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Mehmet Soyalan’a da teşekkür etti.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.