KUŞALANI MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

KUŞALANI MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Kuşalanı Mahallesinde gerçekleştirilen hummalı çalışmalar devam ediyor.Kuşalanı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının ardından, altyapı çalışmaları kapsamında yağışlı havalarda su taşkınlarını önlemek amacıyla mazgal ve büz döşeme çalışmalarından sonra kilitli parke kaplama çalışmaları sürdürülüyor.

Ana yola bağlı caddelerde asfalt öncesi hazırlıklarını tamamlayan Belediye ekipleri tarafından Kuşalanı Mahallesi’nde toplam 6000m2’lik kilitli parke taşı kaplama çalışmalarının sonuna gelindi.Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Kuşalanı Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili; “Kuşalanı Mahallemizde yapımına başladığımız ve toplamda 6000 m2’lik alanı kapsayan yolların kilitli parke taşı kaplama, gerekli alanlarda büz döşeme ve mazgal yapım çalışmalarında sona geldik. Ayrıca ana yol bağlantılı caddelerin de asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladık. Yapılan çalışmaların şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yere verdi.

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Kuşalanı Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı av. Refik Eryılmaz ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.Kuşalanı Mahallesi sakinlerinden Sabahattin Özbek yaptığı açıklamada; “ Ben Sabahattin Özbek bu mahallenin sakinlerindenim. Burada doğdum burada büyüdüm. Şu an hali hazırda Samandağ Belediyesi yolumuzu yaptırıyor. Bayağı uzun bir yolumuz ve yeniden parke taşı döşeniyor. Daha önce yolumuz bozuk ve hep çukurlar vardı. Bu yolu yaptıran Samandağ Belediye Başkanı Sn. Av. Refik Eryılmaz ve Belediye ekiplerine buradan teşekkürlerimi sunuyor selamlarımı gönderiyorum. Yolumuz mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kuşalanı Mahallesi sakinlerinden Nevzat Turan yaptığı açıklamada; “ Bu mahallenin sakinlerindenim. Daha önce yolumuz berbattı, tozdan evimizde, balkonumuzda oturamıyorduk. Ancak şimdi yolumuz çok güzel oldu. Sayın Belediye Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, sağ olsun var olsunlar.” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.