ARMUTLU ESNAFINDAN GÜLER’E ve TÜRKMEN’e COŞKULU KARŞILAMA

ARMUTLU ESNAFINDAN GÜLER’E ve
TÜRKMEN’e COŞKULU KARŞILAMA

ARMUTLU ESNAFINDAN GÜLER’E ve  TÜRKMEN’e COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, adaylığının açıklanmasından itibaren, durdurak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Hatay’ın her noktasına ulaşan ve karış karış gezen Güler, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor.

Hatay’ın en ücra köşelerine dahi giderek, vatandaşlarla buluşan, sorun ve sıkıntılarını dinleyen AK Parti’li aday, bu kapsamda Armutlu Mahallesi esnafını ziyaret etti. AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte Armutlu Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Güler’e burada sıcak bir karşılama yapıldı. Armutlu Mahallesi esnafını tek tek gezen ve hayırlı işler dileklerini ileten Güler ve Defne Teşkilatı, burada esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Her zaman esnafın yanında olduğunu dile getiren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti olarak esnafın sorunlarını çözümü noktasında bugüne kadar var güçleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

REKLAM ALANI

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler başkan olması halinde esnafların talepleri doğrultusunda projeler ve çalışmalar yapacağına dikkat çekerek, Hatay’ın belediyecilik anlamında sınıfta kaldığını söyledi.AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ise İbrahim Güler’in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde, Hatay’ın her ilçesinde birçok proje üretildiğini ve bunlardan Defne İlçesi’nin de fazlasından payını alacağını dile getirdi.Armutlu Mahallesi esnafları ise AK Parti’nin 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde de ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten de memnuniyet duyduklarını ifade ederek AK Parti’nin her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonra aynı şekilde görmek istediklerini söylediler. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.