İzzettin Yılmaz Zafere yürüyor

Cumhur İttifakı’nın Antakya Adayı İzzettin Yılmaz doğum yeri olan Akcurun’da hemşerileriyle bir araya geldi.

İzzettin Yılmaz Zafere yürüyor

Cumhur İttifakı’nın Antakya Adayı İzzettin Yılmaz doğum yeri olan Akcurun’da hemşerileriyle bir araya geldi. Seçim zaferi gibi geçen buluşmada konuşan İzzettin Yılmaz “Cumhur İttifakı’nın yol arkadaşları belli, karşı tarafında kiminle yürüdüğü meydanda” diyerek baba ocağından Antakya’ya seslendi.31 Mart seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Antakya Adayı İzzettin yılmazın durağı baba ocağı oldu. Akcurun mahallesinde miting havasında gerçekleşen buluşmada İzzettin Yılmaz’ın akrabalarının yanı sıra, sevenleri de eşlik etti.

Akcurun Mahallesi ziyaretine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Yanmaz, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, İl ve ilçe teşkilatından birçok önemli ismin yanı sıra, MHP teşkilat üyeleri de katılım gösterdi. Antakya Belediye Başkan adayı İzzettin Yılmaz’a şarkısını besteleyen, daha önceden kendisi için yapmış olduğu besteleri seslendiren asker arkadaşı olarak bilinen Âşık Gül Ahmet’te ziyarette yer alması dikkat çekti. Aşık Gül Ahmet, İzzettin Yılmaz için bestelediği şarkıları katılımcılara seslendirirken mitinge katılanları hem neşelendirdi hem hüzünlendirdi.

 SEVENLERİYLE TEK TEK TOKALAŞTI

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz Baba Ocağı’nda davul, zurna eşliğinde karşılanırken, kurbanlar kesildi, mehteran takımı hazır bulundu.

Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz alana yaklaşırken “Akcurun seninle gurur duyuyor”, “Sen bizim gururumuzsun” tezahüratları yapıldı, meşaleler yandı. İzzettin Yılmaz yoğun kalabalığın içinde sevenleriyle de tek tek tokalaştı. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.