MASATLI: 30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN KUTLU ZAFERİNİN ADIDIR

MASATLI: 30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN KUTLU ZAFERİNİN ADIDIR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan bu zaferin gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Vali Masatlı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Zaferlerle dolu şanlı tarihimizin altın sayfalarına nakşedilen, milletimizin onurunu, bağımsızlık ve vatan aşkını en somut ve en yalın hâliyle dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı idrak etmenin haklı gururunu ve mutluluğunu bugün hep birlikte yaşıyoruz. Kocatepe’de başlayan ve Dumlupınar’da zaferle taçlanan bu kutlu yürüyüş, Aziz Milletimizin var olma mücadelesinin doruk noktalarından biridir.”

REKLAM ALANI

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Mücadelemizin, kesin ve kalıcı bir zafere ulaştığı bu zafer, esareti kabul etmeyen bir milletin özgürlüğe olan sarsılmaz inancının destanıdır. Bu zafer, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan en sağlam harçtır. Bizler, devlet ve millet dayanışması içerisinde, bu mirasa sahip çıkmak ve onu sonsuza dek yaşatmakla mükellefiz.”

Vali Masatlı, Türkiye’nin bugün de aynı şuur, inanç ve kararlılıkla tüm engelleri bertaraf ederek Güçlü ve Büyük Türkiye idealini gerçekleştireceğine olan inancını vurguladı. Mesajını, “Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor; bu büyük zaferin 102. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunmasında canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” sözleriyle tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.