ANTAKYA, YENİDEN YÜKSELMEYİ BEKLİYOR

ANTAKYA, YENİDEN YÜKSELMEYİ BEKLİYOR

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 27 Eylül  Dünya Turizm Günüdolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve  ATSOMeclis Başkanı Selahattin Eskiocak tarafından yayınlanan mesajda 27 Eylül Dünya Turizm Günü kutlu olsun denildi.

ATSO Başkanı Çinçin,  Antakya, yeniden yükselmeyi bekliyor diyerek mesajına şöyle devam etti: “Antakya, binlerce yıl boyunca medeniyetlerin beşiği olmuş, kültürü ve tarihiyle her zaman büyülemiştir. Deprem sonrası toparlanma sürecinde, turizmin yeniden canlanması büyük bir öneme sahiptir. Bu süreçte, yerel çabaların yanı sıra ulusal ve uluslararası destekler de kritik rol oynamaktadır.Tarihi dokusu, eşsiz mutfağı ve hoşgörülü insanlarıyla Antakya, yeniden yükselmeyi bekliyor. Bu özel günde, sadece yerel halk ve işletmeler olarak değil, uluslararası iş birlikleri ve desteklerle de turizmi canlandırmamız gerektiğini hatırlayalım.Birlikte hareket ederek Antakya’nın güzelliklerine sahip çıkalım, turizmi canlandırarak hem ekonomimize katkı sağlayalım hem de toplumsal dayanışmamızı güçlendirelim.” Dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.