ABOUBAKAR İLK 3 MAÇTA BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI!

ABOUBAKAR İLK 3 MAÇTA BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI!

Hatayspor’un yeni transferi Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, Bordo-Beyazlı forma altında çıktığı 3 maçta beklenen etkiyi henüz gösteremedi. Transferi taraftarlarca büyük bir heyecanla karşılamasına rağmen, Aboubakar’ın performansı takımın genel başarısına henüz katkı sağlayamadı.

Aboubakar, Hatayspor’daki ilk maçında Alanyaspor karşısında çıktı. 59’uncu dakikada Carlos Strandberg’in yerine oyuna dahil olan tecrübeli golcü, mücadelede istediği pozisyonları bulamadı ve maç golsüz sona erdi. Ardından, Bodrumspor ile oynanan karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Aboubakar, bu maçta da etkili olamadı.

Trabzonspor ile oynanan son maçta ise Aboubakar, 90 dakika boyunca sahada kaldı. Maçın 14’üncü dakikasında Görkem Sağlam’ın ceza sahası dışından attığı golün pasını veren Aboubakar, bu asistine rağmen genel olarak etkisiz bir görüntü sergiledi.

REKLAM ALANI

Hatayspor, ligde 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak zorlu bir dönem geçiriyor. Takımın performansı, taraftarlar arasında endişelere yol açarken, Aboubakar’ın da sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

MİLLİ ARADAN SONRA SİVAS DEPLASMANI VAR

Hatayspor, milli aranın ardından 20 Ekim Pazar günü Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Taraftarlar, Aboubakar’ın gol yollarındaki etkinliğini artırarak takımın alacağı sonuca katkı sağlamasını umuyor.

Bordo-Beyazlı ekibin bu maçta alacağı sonuç ve Aboubakar’ın performansı, hem takımın moral bulması hem de taraftarların beklentilerinin karşılanması açısından büyük bir önem taşıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.