AKİB’DEN“ŞİRKETLERDE VERİMLİLİK İZLEME VE GELİŞTİRME UYGULAMALARI EĞİTİMİ”

28 Kasım 2018’de 13.30-17.00 saatleri arasında Akdeniz İhracatçı BirlikleriMerkezi 2. Kat toplantı salonunda “Şirketlerde Verimlilik İzleme ve GeliştirmeUygulamaları” adlı ücretsiz bir eğitim gerçekleştirilecektir.

AKİB’DEN“ŞİRKETLERDE VERİMLİLİK İZLEME VE GELİŞTİRME UYGULAMALARI EĞİTİMİ”

28 Kasım 2018’de 13.30-17.00 saatleri arasında Akdeniz İhracatçı BirlikleriMerkezi 2. Kat toplantı salonunda “Şirketlerde Verimlilik İzleme ve GeliştirmeUygulamaları” adlı ücretsiz bir eğitim gerçekleştirilecektir. AKİBve TİM-TEB girişim evi işbirliği ile düzenlenecek eğitimde; verimlilik ve katmadeğer problemi, batık maliyetlerin yönetimi, hedefe dönük fiyatlama yönetimi,sabit gider yönetimi, fire yönetimi, verimli yatırım yönetimi, verimli satışyönetimi konuları, Eğitmen Mehmet Ş. Sanlı tarafından anlatılacaktır. Konuylailgili açıklama yapan AKİB Koordinatör Başkanı Uğur Ateş; “Günümüzde verimlilikkavramı sadece işletme düzeyini aşarak ülke düzeyinde önem kazanan bir kavramdır.Özellikle gelişmekte olan ülkelerde verimlilik kavramı ülkelerin kalkınmayolunda üzerinde durulması gereken kilit kavram haline gelmiştir.Firmalarımızın giderek rekabetin arttığı dünya pazarında fark yaratabilmek içinverimlilik konusu üzerinde hassasiyetle durmaları gerekmektedir. AKİB olarak bueğitimi düzenleme sebebimiz daha çok ihracatçımızın üretimde verimlilikleriniarttırarak rekabetçi fiyatlar ve kaliteli üretimle dünya pazarında tutunarakihracatımızı daha da artırmaktır” dedi. Eğitimekatılmak isteyen firmalar www.akib.org.tr adresinden detaylı bilgi alarak kayıtyaptırabilirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.