VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’DAN MEMNUN

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’DAN MEMNUN

Antakya’ya bağlı Küçükdalyan Mahallesi sakinleri 95 mahalleye eşit hizmet prensibi ile çalışan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’dan memnuniyetlerini dile getirdiler.

6 Şubat deprem felaketinin ardından tüm mahallelere yardımların adil şekilde dağıtılmasını sağlayan Başkan İzzetin Yılmaz’ın mahallede afetin izlerinin silinmesi için de ekiplerini seferber ettiğini belirten mahalle halkı, Başkan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

MUHTAR ALİ GAZALOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNCE İNCELEDİ

Mahalle halkının taleplerinin Başkan İzzettin Yılmaz tarafından dikkate alınması ve ilk fırsatta çözümünün sağlanmasından memnuniyet duyduğunu kaydeden Küçükdalyan Mahallesi Muhtarı Ali Gazaloğlu, başta İzzettin Yılmaz olmak üzere tüm ekiplere teşekkür etti. Depremin ilk günüden bu güne kadar Başkan İzzettin Yılmaz’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını kaydeden Muhtar Gazaloğlu; “Asrın felaketi ile yıkılan mahallemizde enkazın kaldırılması vatandaşlarımızın normal hayatlarına dönüşü için çok önem. Depremin ilk günlerinde beslenme ve çadır ihtiyaçlarından giyim ve diğer hijyen yardımlarına kadar, daha sonrasında da barınma yardımına varıncaya dek tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a çok teşekkür ederiz.

ANTAKYA’YI İZZETTİN YILMAZ AYAĞA KALDIRACAKTIR

Enkazın kaldırılması için ekipleri mahallemize seferber etmesinden dolayı halkımız da çok memnun. Bize iş yapacak İzzettin Yılmaz gibi bir başkan lazım. İnşallah önümüzdeki dönemde de görevine devam eder ve kentimizi ayağa kaldırır. Kendisine teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin daim olmasını diliyor, Başkan İzzettin Yılmaz’ın kıymetinin bilinmesi çağrımı yineliyorum” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.