İNCİRLİK ÜSSÜ’NÜ KAPATIN

İNCİRLİK ÜSSÜ’NÜ KAPATIN

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan Siyonist İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırıma karşı Türkiye’nin somut adımlar atması gerektiğini söyleyerek, İncirlik Üssü’nün kapatılması gerektiğini ifade etti.Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de konuşan Çalışkan, Filistin halkına karşı yapılanları soykırım olarak nitelendirdi. Çalışkan’ın Meclis Grubuna yönelik yaptığı konuşmada, “Filistin’de halka karşı büyük bir soykırım sonrasında kara harekatı başlamıştır. Buna karşı seyirci kalmak, insanlığa karşı bir vebaldir. Elbette hükümetin artık miting yapmaktan öte icraat yapması gerekir.

Bugün bu harekata karşı asla seyirci kalamayız. Buraya sahip çıkmak insani, vicdani, İslami, tarihi, milli görevimizdir. Bugün itibariyle derhal İsrail ile ilişkiler askıya alınmalı, kürecik radar üssü kapatılmalı, İncirlik Üssü faaliyeti askıya alınmalı, ticari faaliyetler durdurulmalı, İsrail’e giden gemiler, gıda, yakıt ve su kesilmelidir. Bu konuda küçükte olsa bir adım atılması gerekir. Bugün meclis olarak buna bir duyarlılık göstermemiz son derece önemlidir.” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.