Meşale Gazetesi

ALİ KAMALAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

ALİ KAMALAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve önceki dönem Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın kardeşi Ali Kamalak, ebedi aleme irtihal eyledi.

Merhum Ali Kamalak’ın cenazesi Kahramanmaraş Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ebediyete yolcu edildi.Kamalak; “Cenazemize uzaktan yakından teşrif eden ve bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime şükranlarımı arz ederim. Rabbimden sizlere hayırlı uzun ömürler dilerim.” diyerek taziyeleri kabul etti.

Merhum Ali Kamalak’ın cenaze töreninde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Genel Sekreter Mesut Doğan, Parti Sözcüsü Birol Aydın, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Milli Gazete Yazarı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Zor ve daha çok sayıda teşkilat mensubu hazır bulundu.

Saadet heyeti daha sonra Refah dönemi Kahramanmaraş efsane Belediye Başkanı ve eski Milletvekili merhum Ali Sezal için oğlu Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal’a taziye ziyaretinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.