ALTINÖZÜ 3 AY SONRA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

ALTINÖZÜ 3 AY SONRA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile birlikte, Altınözü ilçesini turizm alanında çok iddialı bir konuma getirecek projelerin temel atma törenine katıldı. Altın Zeytin Cam Seyir Terası’yla birlikte ilçede turist akını yaşanmasını sağlayan Başkan Sarı, asma köprü, zipline, ters ev ve millet bahçesi ile ilçenin cazibesini daha da yukarıya taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaymakam Uygur ve AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ile birlikte asma köprü projesine start veren Başkan Sarı, kısa bir süre sonra ilçenin turizm alanında çok daha iddialı bir konuma geleceğini ifade ederek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Altınözü’nün gelişmesi ve güzelleşmesi için elinden geleni yapacağını belirtti ve projelerin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

100 GÜN SONRA BAMBAŞKA BİR ALTINÖZÜ
Altınözü Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Kaplan, gazetemize verdiği bilgide projelerin yüz gün içinde biteceğini ve hizmete sunulacağını açıkladı.
SALGIN TEDBİRLERİNE UYULDU
Protokol üyeleri ve belediye çalışanlarının tamamının maske taktığı ve sosyal mesafe kurallarına uyduğu görüldü. Kesilen kurbanın ardından asma köprünün temelini atan Başkan Sarı, “Yeni projelerimiz şirin ilçemiz Altınözü’ne hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.