ALTINÖZÜ GENÇLİĞİ GELECEĞİN İZİNDE

ALTINÖZÜ GENÇLİĞİ GELECEĞİN İZİNDE

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, Altınözü’nün çeşitli mahallelerinden gelen 100 genç ile birlikte İskenderun Teknik Üniversitesi’ni gezerek üniversite ile ilgili bilgi aldı. Altınözülü gençlerin İskenderun turu tekne gezisi ile noktalandı. Gençlere verdikleri desteklerden dolayı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür eden Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Aslan, “Geleceğin öğretmenleri, mühendisleri, doktorları, başkanları ve Cumhurbaşkanları olacak gençlerin üniversite eğitimi almalarını önemsiyoruz. Bu anlamda gençlerimizle birlikte üniversitenin bölümlerini gezerek eğitim sistemi, eğitim kurumları ve üniversite ortamı ile ilgili bilgiler edindik. Gençlik meclisimizin organizasyonunda 100 öğrencimizi ağırlayan İskenderun Teknik Üniversitesi rektörümüz sayın Prof. Dr. Tolga Depci beyefendi başta olmak üzere bizimle ilgilenen tüm yetkililere, bizlere bu imkanı tanıyan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Öntürk beyefendi, Altınözü Belediye Başkanımız sayın Rıfat Sarı beyefendiye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Güner beyefendiye tüm gençlerimiz adına teşekkür ederiz.

Altınözü gençliğinin geleceğinin aydınlatılması adına Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi olarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN SARI: GENÇLERİMİZE HER DAİM DESTEĞİMİZ TAM

Gençlik Meclisinin güzel bir etkinliğe imza attığını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sarı, “Bu memleketi geleceğe taşıyacak en kıymetli hazinemiz olan gençlerimize her daim desteğimiz tam” ifadesini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.