YSK DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEME YAPACAK!

YSK DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEME YAPACAK!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Yerel Seçim Takviminin 1 Ocak’ta Başlayacağını duyurdu. Yener yaptığı açıklamada, yerel seçimler için takvimin 1 Ocak’ta başlayacağını belirtip, deprem bölgesinde özel bir inceleme yapacaklarını söyledi. YSK Başkanı Yener , “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.

DEPREM BÖLGESİNE GİDECEĞİZ

En geç aralık gibi deprem bölgesine gidip durum tespiti yapacaklarını söyleyen Yener, “Takvim başladıktan sonra kurul üyelerimizin ya da genel müdür, yardımcılarımızın son durum nedir bir tespit yapıp buna göre eksiklik varsa gidereceğiz. Mükerrer seçmen olması mümkün değil. Çünkü biz seçmen listelerini siyasi partilerimizle paylaşıyoruz. Bu konuda da ‘Ölülere oy kullandırıldı’ diye iddialar ortaya atılsa da bunların gerçek olmadığı biliyoruz. Bu konuda somut bir şikâyet de gelmedi” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.