ANTAKYA TARİHİYLE AYAĞA KALDIRILACAK

ANTAKYA TARİHİYLE AYAĞA KALDIRILACAK

Medeniyetlerin beşiği olarak bilinen Antakya, gönül belediyeciliği sloganıyla tarihi kimliği ön planda tutularak ayağa kaldırılacak.

Sevdamız Antakya diyerek çalışmalarını sürdüren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Çevre Şehircilik Bakan Yardımcı Vedat Gürgen ve AK Parti Hatay MilletvekiliAdem Yeşildal’a Antakya’da süren çalışmaların olduğu alanları gezdirdi. Milletvekili Yeşildal tarafından müjdesi verilen ve yakın zamanda inşa edilecek konutların temelinin atılacağı Atatürk Caddesi’nin bölümlerini gezen heyete bilgilendirmelerde bulunan Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’nın tarihi kimliğini de Bakan Yardımcısı Gürgen’e aktardı.

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYALILAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, binlerce yıldan bu yana dinlerin, dillerin ve renklerin bir arada yaşadığı tarihi kent Antakya’yı hassasiyetle onaracaklarını ve geleceğe sağlam bir kent bırakacaklarını kaydeden Bakan Yardımcısı Gürgen’e Antakyalılar adına teşekkür etti.

Antakyalıların gönüllerinin ferah olmasını isteyen Başkan Yılmaz, Antakya’yı el birliğiyle kısa sürede ayağa kaldırarak eski canlılığına kavuşturacaklarını ifadelerine ekledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.