ALTINÖZÜ YENİ DEVLET HASTANESİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI

ALTINÖZÜ YENİ DEVLET HASTANESİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yapımına başlanan 120 yataklı Altınözü Devlet Hastanesi’nin inşaat alanını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Sarı, “İlçemizde hızla yapımına başlanan 120 yataklı C sınıfı Hastanemizin inşaat çalışmalarını İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ile birlikte yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Söz verdiğimiz gibi en kısa sürede hemşehrilerimizin ihtiyacını karşılayacak yeni hastaneyi ilçemize kavuşturacağız inşallah” dedi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Tunga Barçın, Altınözü İlçe Sağlık Müdürü Tolga Alkan, Altınözü Devlet Hastanesi başhekimi Ömer Akın ve hastane müdürü Erdal Topaloğulları da inşaat alanına gelerek çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

120 yatak kapasiteli olarak projelendirilen yeni hastane çelik konstrüksiyon yapısıyla depreme dayanıklı olacak. Hastanede 4 ameliyathane, 20 yoğun bakım yatağı, 12 diyaliz yatağı ve 20 poliklinik olacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.