ALTINÖZÜ’NDE 150 BİN AVRO BÜTÇELİ “ÜRETİM İYİLEŞTİRİR” PROJESİNİN İMZALARI ATILDI

ALTINÖZÜ’NDE 150 BİN AVRO BÜTÇELİ “ÜRETİM İYİLEŞTİRİR” PROJESİNİN İMZALARI ATILDI

Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (S1EECO) kapsamında Hatay’ın Altınözü ilçesinde uygulanacak “Üretim İyileştirir” adlı geçim kaynağı odaklı projenin sözleşme imza töreni gerçekleştirildi. Törende projenin başvuru sahibi kurumu olan Altınözü Belediyesinin Başkanı Rıfat Sarı ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sözleşmeye imza attı. Projenin ortak kurumu olan Altınözü Kaymakamlığı adına Kaymakam Mehmet Sert’in yanı sıra SEECO Proje Yöneticisi Hande Kara, Sosyal Girişimcilik uzmanı Rumeysa Terzioğlu, Proje Asistanı Oktay Yozgat ve Proje odak uzmanı Ali Kınca ve Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Kooperatifi (HAZEK) Kooperatifi yönetimi de törene katıldı.

HEDEF KADIN VE GENÇLERİN ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATILMASI

Toplam 150 bin avro bütçeli proje ile kadın ve gençlerin üretim ve istihdam olanaklarının ve projeye eşlik eden kurumların kapasitelerinin geliştirilmesi hedeflendiği ifade edildi.

Toplam 39,5 milyon avro bütçeli SEECO Projesi Avrupa Birliği tarafından finanse ediliyor. Bu proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Dünya Bankası Türkiye eşgüdümünde, TR63 Bölgesinde (Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye) Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından uygulanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.