ALTINÖZÜ’NDE BUĞDAY HASADI BAŞLADI

ALTINÖZÜ’NDE BUĞDAY HASADI BAŞLADI

Hatay’ın şirin ilçelerinden biri olan Altınözü, buğday hasadı sezonuna girmiş bulunuyor. İlçenin bereketli topraklarında yetişen buğdaylar, çiftçiler tarafından büyük bir özveriyle toplanmaya başladı. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, hasat döneminin başlamasıyla birlikte çiftçilere destek mesajı gönderdi.Başkan Rıfat Sarı, yaptığı açıklamada, “Bütün üreticilerimizin ve çiftçi kardeşlerimin emeklerinin karşılığını en verimli şekilde almalarını temenni ediyor, kendilerine hayırlı bir hasat dönemi diliyorum” dedi.Altınözü ilçesi, tarımsal üretimde önemli bir yere sahip. İlçede yetiştirilen buğday, hem yerel ekonomiye katkı sağlıyor hem de ülke genelinde önemli bir ürün olarak biliniyor. Hasat dönemi, çiftçiler için yılın en önemli zamanlarından biri.

Başkan Sarı, ilçedeki tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi ve üreticilerin daha verimli çalışmalar yapabilmeleri için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, açıklamasının devamında, “Altınözü’nün bereketli toprakları, çiftçilerimizin azmi ve çalışkanlığı ile birleştiğinde ortaya muazzam bir üretim çıkıyor. Biz de belediye olarak bu süreçte çiftçilerimizin yanında olmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamaya ve sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.