YAYMAN’DAN HATAYLI PAMUK ÇİFTÇİSİNE MÜJDE

YAYMAN’DAN HATAYLI PAMUK ÇİFTÇİSİNE MÜJDE

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman depremzede Hataylı pamuk çiftçisine destekleme müjdesi verdi. TC Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüşme gerçekleştiren Yayman, Bakan Yumaklı’ya Hataylı çiftçilerin selamını, sorunlarını ve taleplerini ilettiğini belirtti. Hataylı çiftçilerin üretim için devletimizin tam desteklerine ihtiyaçları olduğunu kaydeden Yayman, beyaz altını devlet olarak destekleyecekleri müjdesini Bakan Yumaklı’dan alarak çiftçilere iletti.

HATAY’IMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR

Bakan Yumaklı ile uzun süren bir görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Yayman, özellikle deprem sürecinde Hatay’a yapılan yardımlardan dolayı kendisine özel teşekkür etti. Milletvekili Yayman, Bakan Yumaklı ile görüşmesini şu ifadelerle aktardı; “Bakanımız, Depremzede Hatay’ımızın sorunlarını biliyor ve yakından takip ediyor. Pamuk desteklemelerinin Mart ayı içinde ödeneceği bilgisini verdi. Bizler Hatay’ımızın, hemşehrilerimizin sorunlarını bizim sorunlarımız olarak görüyor, çözümü için azami gayret gösteriyoruz. Hatay’ı hep birlikte ayağa kaldıracağız.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.