BAYRAKDAR: HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMASA DA OKULLARDAYIZ

BAYRAKDAR: HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMASA DA OKULLARDAYIZ

Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar depremin yıkımına rağmen ayakta kalan okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Bayrakdar eğitimcilerin isteklerini, sorunlarını ve fikirlerini dinlemek için gerçekleştirdiği toplantılardan elde edilen neticeyi de genel merkeze bildirerek çözüm için aracı olmaya da devam ediyor. Başkan Bayrakdar son olarak Antakya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Narlıca Atatürk Ortaokulu ve Narlıca Kardeşler İlkokulunu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Bayrakdar; “Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şubesi olarak okul ziyaretlerimiz devam ediyor. Eğitim Bir Sen Antakya ilçe başkanımız Cemil Temel, şube yönetim kurulu üyemiz Nizam Aşkar ile beraber Antakya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Narlıca Atatürk Ortaokulu ve Narlıca Kardeşler İlkokulu Ziyaret ettiğimiz okullardı. Eğitim çalışanlarının barınma sorunları, ulaşım sorunları, deprem bölgesinden etkilenen yerlere uygulanması gereken teşvikler konuştuğumuz konular idi.    Misafirperverlikleri dolayısıyla okul müdürleri Gönül Özdemir, Ahmet Sarp ve Halef Eren başta olmak üzere diğer idareci ve eğitim çalışanı arkadaşlarıma teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.