ANTAKYA İZZETTİN YILMAZ’SIZ, İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA’SIZ OLMAZ

ANTAKYA İZZETTİN YILMAZ’SIZ, İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA’SIZ OLMAZ

Kente çağ atlatan hizmetleri kısa sürede kente kazandıran Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile Antakya, geleceğe daha güvenle bakıyor. 6 Şubat deprem felaketi öncesinde kentte asfalt girmeyen yollara asfaltı getiren, tesisleşmede Antakya tarihinde olmadığı kadar dev eserler kazandırarak kente canlılık katan Başkan İzzettin Yılmaz, adeta Antakya’nın dört bir yanını nakış gibi işledi.

YAPILAN ESERLER DEPREME MEYDAN OKUDU

Hizmetleri hakkıyla yapan, her yaptığı eserin altına imzasını da atan Başkan İzzettin Yılmaz’ın Antakya’ya kazandırdığı eserler 6 Şubat’ın tarihi yıkımına da meydan okumayı başardı. Başkan Yılmaz döneminde kente kazandırılan çok sayıda eser deprem felaketinin ardından ayakta kalan ve depremin ardından sığınak olarak kullanıldı. Bu depolar vasıtasıyla yüzbinlerce depremzedeye hayatta kalmaları için yardımlar ulaştırılırken, kente akın eden arama kurtarma ekipleri Saraykent Mahallesi’ndeki Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu’nda konakladı. Antakya’ya sağlam belediyecilik temelleri atarak halka hizmet olarak gönderilen bütçeyi boşa harcamayan Başkan Yılmaz, 6 Şubat’ın ardından bir an olsun vatandaşların yanından ayrılmadı. Her dakika telefonu açık olan ve her ihtiyacı tedarik ederek vatandaşların haklı güvenini kazanan Başkan Yılmaz’ın çalışmaları Antakya halkını bir kez daha hayran bıraktı.

ANTAKYA HALKI İZZETTİN YILMAZ’A MİNNETTAR

Antakya ayağa kalkana kadar başkan olsa da, olmasa da sahada kalacağını belirterek henüz depremin sıcaklığı devam ederken vatandaşların gönlüne su serpen Başkan Yılmaz, kentin yeniden toparlanması yolunda ilk adımı da atmayı başardı. Antakya’nın babası olarak bilinen ve çok sevilen Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’ya sayısız eser kazandırmasının yanı sıra vatandaşlarla yakın ilişkisinden dolayı her kesimden vatandaşın takdirini kazandı. Antakyalı vatandaşlar, hizmetlerinin dokunmadığı mahalle kalmayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a şükranlarını ilettiler. Antakya’nın bilge başkanı İzzettin Yılmaz, yeni Antakya’nın temellerinin atıldığı günlerde Antakya halkıyla yoluna emin adımlarla ilerliyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.