ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU DİNLEYENLERİ HÜZÜNLENDİRDİ

ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU DİNLEYENLERİ HÜZÜNLENDİRDİ

Antakya’yı dünyada temsil eden Antakya Medeniyetler Korosu, Avusturya’nın başkenti Viyana’da konser verdi. T.C. Viyana Büyükelçiliği ve Viyana Yunus Emre Enstitüsü organizesiyle Antakya Medeniyetler korosu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle Viyana’da konser verdi.

29 Ekim Pazar akşamı Viyana Ehrbar sarayında gerçekleşen konsere T.C. Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, T.C. Viyana Daimi Büyükelçisi Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) nezdinde Daimi Temsilci Büyükelçi Hatun Demirer, Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi nezdinde Daimi Temsilci Büyükelçi Levent Eler, T.C. Viyana Başkonsolosu Cafer Mert Özmert, Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Ayşe Yorulmaz başta olmak üzere birçok Türk ve yabancı misyon temsilcileri ve müzikseverler katıldı.

KORO SANATSEVERLERİ HÜZÜNLENDİRDİ

Antakya Medeniyetler Korosunun Türkçe, Kürtçe, Arapça olmak üzere birçok türkü ve ilahi seslendirdiği konserde, sanatseverler kimi zaman hüzünlenip kimi zaman da keyifli anlar yaşadı. Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, konsere katılan herkese teşekkür etti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.