ANTAKYALI İŞ İNSANLARI ESNAF BABASI İZZETTİN YILMAZ’IN YANINDA

ANTAKYALI İŞ İNSANLARI ESNAF BABASI İZZETTİN YILMAZ’IN YANINDA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Bünyamin Yavuz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Okay, kooperatif başkanları ve HESOB’a bağlı oda başkanları ile beraberindeki binlerce esnaf, esnaf babası olarak bilinen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanında olduklarını açıkladılar. 

Esnafların her daim yanında olan, başta Uzun Çarşı’daki hizmetleri olmak üzere kentin dört bir yanında nerede sorunu olan esnaf varsa sorunlarını çözen Başkan İzzettin Yılmaz’ın 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Antakya Belediye Başkanı adayı olmasını isteyen esnaflar, esnaf babası olarak bildikleri, geçmişte Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ile Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı görevlerini de yürüten İzzettin Yılmaz’ın Antakya için tek yol olduğunu söylediler. 

ANTAKYA’YI AYAĞA İZZETTİN YILMAZ KALDIRIR

Antakya’da Uzun Çarşı içerisindeki enkazın kaldırılmasını sağlayarak ticari hayatın canlanmasını sağlayan Başkan İzzettin Yılmaz, bunun yanında kentin dört bir yanında konteyner işyerleri açılmasına tam destek vererek ticari hayatın canlanmasını, bu vesileyle de kentin yeniden ayağa kalkmasını sağladı.

Esnafların her sorununu yakından dinleyen, her fırsatta esnafları ziyaret eden esnaf babası İzzettin Yılmaz’ın kente çok büyük hizmetlerde bulunduğunu, bu hizmetlerin de sürmesini istediklerini kaydeden esnaflar AK Partili ve MHP’li yetkililere seslenerek Antakya’da İzzettin Yılmaz’ın yeniden Antakya Belediye Başkan adayı olması gerektiğini belirttiler. 

YILMAZ: İZZETTİN BAŞKANIMIZ OLMAZSA ANTAKYA AYAĞA KALKAMAZ

Aileleriyle birlikte sayıları yüzbinleri bulan esnaflar adına konuşan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz; Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Bünyamin Yavuz, kooperatif başkanları ve HESOB’a bağlı oda başkanları adına yaptığı açıklamada; “Antakya’ya hizmetleriyle değer katan İzzettin Yılmaz başkanımız esnafımıza her zaman kol kanat gerip yanında olmuştur.

Depremin yıkımının altından kalkan ve başarılı çalışmalara imza atan Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesi yüzbinlerce esnaf ve esnaf ailesi adına ortak çağrımızdır” dedi. 

İzzettin Yılmaz’ın önümüzdeki dönemde de kente hizmet vermeye devam etmesini isteyen esnaf teşkilatı, Antakya için İzzettin Yılmaz’ın olmazsa olmaz konumda bulunduğunu kaydettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.