ARSA SORUNU ÇÖZÜLEN MAHALLELERDE KÖY EVLERİ YÜKSELİYOR

ARSA SORUNU ÇÖZÜLEN MAHALLELERDE KÖY EVLERİ YÜKSELİYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ziyaret Mahallesi’nin ardından Alakent Mahallesi’nde yapımına devam edilen köy evlerinde incelemelerde bulundu. Arsa sorunu çözülen diğer mahallelerde köy evlerinin hızlı bir şekilde inşa edileceğini ifade eden Başkan Sarı, mümkün olan en kısa süre içerisinde evlerin hak sahiplerine teslim etmek istediklerini aktardı.

Başkan Sarı, “Asrın felaketi depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören hemşehrilerimiz için Alakent Mahallemizde inşası hızla yükselen köy evlerin projesini yerinde inceledik. Arsa sorunu çözülen diğer mahallelerimizdeki köy evlerinin hızla yapımına başlayıp hak sahiplerine en kısa sürede teslim edeceğiz” dedi.

Arsa sorunu çözülen mahallelerde köy evlerinin hızla yükseleceğini dile getiren Başkan Sarı, “Arsa sorunu çözülen bütün mahallelerimizde köy evleri projelerini hızlı bir şekilde başlatıyoruz, İnşallah bütün mahallerimizde de arsa sorunlarının çözüp süreci başlatacağız” değerlendirmesinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.