REYHANLI’DA ŞOFÖRLER ODASI “BAYIR” İLE DEVAM

REYHANLI’DA ŞOFÖRLER ODASI “BAYIR” İLE DEVAM

Reyhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda mevcut başkan Ali Bayır, başkanlığa yeniden seçildi. İlçede gerçekleşen kongreye AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Reyhanlı Ziraat Odası Başkanı Şemsettin Cüneydioğlu, HESOB denetleme kurulu üyesi, M. Şakir Batmaz ile birlikte şoför esnafları katıldı. Genel kurulda konuşmaların ardından gerçekleşen kongrede başkanlığa yeniden Ali Bayır seçildi. Bayır, kongrenin ardından tebrikleri kabul etti.

İLK KUTLAYAN TEKSÖZ OLDU

Reyhanlı’da Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçilen Ali Bayır’ı ilk kutlayan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz oldu. Başkan Teksöz; “Yeniden güven tazeleyen Sayın Ali Bayır başkanımıza,Yönetim ve Denetim kuruluna başarılar diliyorum. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Şoför esnafımıza Reyhanlı’ mıza Hatay’ımıza ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Kongre, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.